Pioneering for You

Vinn en Stratos MAXO + kunnskap

Hvis du jobber som konsulent eller rørlegger, har du her en unik mulighet til å bli kjent med ny teknologi før alle andre. Kunnskap gir fordeler. Klikk på linken nedenfor for mer informasjon.

> Les mer >>

Vinn en Stratos MAXO + kunnskap

Lösungen für
komfortables Wohnen

Wilo-Stratos GIGA

Ny tørrløper med EC motor. Energi besparingens nye standard!

> Les mer >>

Wilo-Stratos GIGA

Lösungen für
komfortables Wohnen

High Efficiency og ErP

Uten høyeffektivitet … skulle verden sett annerledes ut. Høyeffektivitet er nemlig drivkraften bak fremskritt og utvikling.

> Les mer >>

High Efficiency og ErP

Lösungen für
komfortables Wohnen

Wilo-Pumpebytte

Med over 6000 pumper i databasen er Wilo-Pumpebytte et effektivt verktøy ved bytte av pumper.

> Wilo-Pumpebytte >>

Wilo-Pumpebytte

Lösungen für
komfortables Wohnen

Varme, Air-conditioning, Kjøling

Teaser-Heating-Air-Ventilat

Et varmt og koselig hjem er fundamentalt. Se hva Wilo kan tilby for å gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt - på en effektiv måte!

VarmeSolenergisystemer

Industri

industry men pipes  pica 20

Som en ledende internasjonal pumpeprodusent, tilbyr Wilo mer enn bare deler - vi tilbyr individuelle løsninger.

Mat- og drikkevareindustriMetallindustriKraftindustri

Vannforsyning

Teaser-Water-Supply

Friskt og rent vann er nøkkelen til et sunt liv, blomstrende økonomi og bærekraftig landbruk. Finn ut hva Wilo kan tilby!

Profesjonell vanning / LandbrukOversikt vannforsyning

Nyheter

Siden Wilo Nordic lanserte sine Facebook-kanaler i Norden for over 10 måneder siden, har antall følgere økt jevnt og fungerer i dag som en rask og enkel informasjonskanal til våre kunder og partnere.

Da vår Service ansvarlig har fått nye oppgaver innenfor konsernet, søker vi etter en dynamisk leder som skal lede og videreutvikle selskapets serviceavdeling innenfor servicetjenester, produkter og marked. Stillingen vil blant...

På grunn av salgsmøte og intern kursing har vi redusert kapasitet fra og med onsdag den 23 august og til og med fredag 25 august. Beklager dette og er tilbake til full kapasitet igjen på mandag

Onsdag 28 juni kl. 10:00 oppdaterer vi vårt telefonsystem og forhåpentligvis skal du ikke merke noe til dette. Skulle du få problemer med at du ikke når oss som du pleier, så finnes vi tilgjengelig på mob: 484 01 872.

På grunn av internt kurs har vi begrenset support torsdag den 1 juni. Vi beklager dette og er tilbake til fullt på fredag.

Som Salgsingeniør/Teknisk kundesupport blir du en del av et sterkt faglig innesalgs-team som skal sikre gode løsninger for kundene.

Vi ønsker alle sammen en riktig God Påske. Hilsen ditt Wilo team

Med lanseringen av Wilo-Stratos MAXO befester pumpeprodusenten sin posisjon som pumpebransjens digitale pioner.

29.03.2017 |

Wilo-Varios PICO

Maksimal kompatibilitet på markedet takket være ny synkroniseringsfunksjon.

Høy pålitelighet, brukervennlig installasjon og vedlikehold, og optimal effektivitet. Alt dette får du med den nedsenkbare pumpen Wilo-Rexa UNI

Når energianalysen viser at det er behov for nye pumper – hvilken løsning er den mest kostnadseffektive?

Wilo vil nå slå sammen sine gamle og nye verktøy på ett splitter nytt nettsted.

Vann er vår verden. Mengden av vann på jorden er beregnet til 1,4 milliarder km3. Kun 0,3 prosent av dette vannet er tilgjengelig som drikkevann.

Du kan følge oss på ISH messen i Frankfurt selvom du ikke personlig er tilstede. Svein og Asmund er der, og sender LIVE fra messen hele uken på Facebook!

07.03.2017 |

ISH 2017

Innen få dager vil verdens ledende messe i vår industri, ISH, åpne sine porter i Frankfurt. Annethvert år presenterer Wilo innovative produkter og intelligente løsninger.

I dag er det den Internasjonale barnekreftdagen, som vi anerkjenner med en gave. Vi har tatt vårt valg og håper at mange andre selskaper følger etter.

Vi har begrenset kapasitet torsdag 26 og fredag 27 januar, pga. intern opplæring. Vi beklager ulempen det kan medføre. Mvh. Team Wilo.

13.01.2017 |

Fremtiden er nå!

I 2017 vil Wilo ta deg til en verden av i morgen.

27. des. - 30. des. kl. 09.00 til kl. 15.00 Nyttårsaften er stengt

Selskapet Wilo fortsetter å vokse og utvider med flere nye stillinger rundt om i de nordiske landene.

Følg Wilo Norge på Facebook!

Den perfekte løsningen for en sikker vannforsyning med kontinuerlig drift , og et tilpasset behov som sikrer trykk i bygg og industri. Den høye effektiviteten er unik og hører hjemme blant de mest effektive trykkøkningsanleggene.

Wilo opplever positiv utvikling på det norske markedet og søker etter distriktsansvarlig med ansvar for Oslo. Du vil være en del av et meget kompetent og ambisiøst salgsteam og bidra aktivt til selskapets videre utvikling....

Vi har begrenset kapasitet onsdag 24 og torsdag 25 august pga intern opplæring. Vi beklager ulempen det kan medføre.Mvh Team Wilo

Wilo opplever positiv utvikling på det norske markedet og søker etter en ny distriktsansvarlig med ansvar for Vestlandet. Du vil være en del av et kompetent og ambisiøst salgsteam og bidra aktivt til selskapets videre utvikling.

Følg oss på LinkedIn for å få vite mer om oss, og ta del av bedriftens og dine muligheter!

Wilo kundesupport har åpent: 08:00-16:00 og sommertid hele juli måned: 08:00–15:00

Kim Grunnreis, ny Distriktsansvarlig i Midt og Nord Norge. Vi ønsker Kim Grunnreis velkommen til Wilo teamet, hvor Kim vil være distriktsansvarlig for regionen Midt og Nord Norge. Kim er bosatt i Trondheim og har bakgrunn...

Wilo-HiMulti er navnet på Wilo’s nye pumper beregnet for eget vann, drikkevann godkjent i henhold til ACS og KTW. Serien omfatter to forskjellige pumpestørrelser med eller uten en 50 liters trykktank. Wilo-HiMulti erstatter de...

På grunn av internt arrangement vil vi holde stengt fra klokken 15.00 den 3 mai. Vi vil også holde stengt frem til klokken 09.00 den 4.mai. Håper for forståelse på dette.

I forbindelse med påske vil vi holde stengt fra og med den 23-3-2016, klokken 13.00. Vi ønsker samtidig alle en strålende påske!

Jesper Kristensson tar over funksjonen som Area Manager i Norden og Baltikum, med oppstart den 11. April 2016.

På grunn av intern kursing vil det oppleves noe redusert kapasitet fra tirsdag  1. mars til torsdag 3. mars. Håper for forståelse på dette!

Wilo-HiDrainLift og Wilo-HiSewLift er en ny serie minipumpestasjoner for håndtering av gråvann og spillvann i husholdninger og næringsbygg. Minipumpestasjonene leveres i meget kompakt utførelse og gir våre kunder en enkel,...

På grunn av internt møte har vi noe redusert tilgjengelighet fredag 29 januar. Beklager dette og ber om forståelse for dette.

11.01.2016 |

Wilo-Port 600 & 800

Wilo`s nye pumpestasjoner for nedgraving utendørs, utvider sortimentet av produkter innen gråvann og spillvanns håndtering.

I 2016 bidrar WILO med en gave barnekreftfondene. Vi har tatt vårt valg og håper at mange andre selskaper følger etter ...

Over jul og nyttår har vi andre åpningstider i WILO

Wilo opplever positiv utvikling på det norske markedet og søker etter en ny distriktsansvarlig med ansvar for Midt- og Nord Norge. Du vil være en del av et kompetent og ambisiøst salgsteam og bidra aktivt til selskapets videre...

Ledig stilling på Wilo. Wilo i Norge søker nå etter en Servicetekniker for pumper og ekspansjon. Stillingen er nyopprettet da dette er en utvidelse av vår service avdeling.

Nå finnes det populære pumpevalgsprogrammet Wilo-Select 4 Online som tilbyr konsulenter og prosjektledere, nye fleksible og effektive dimensjonerings- og kalkuleringsfunksjoner. Internett tilgangen ser til at all data alltid er...

Det var høy puls og mange besøkte Wilo`s 1.200 m2 store utstilling for å snakke om pumper og pumpesystemer, og for å ta del av det seneste innen pumpeteknikk.

Med appen Wilo-Assistent sparer du både tid og penger.

03.03.2015 |

Wilo-Stratos PICO-Z

Ny høyeffektiv Tappevannspumpe med funksjon som gir forminsket risiko av legionella bakterier.

På grunn av internt møte har vi noe redusert tilgjengelighet torsdag den 22 januar og fredag 23 januar.

Service tekniker for pumper og ekspansjon.

I forbindelse med Julen har vi følgende åpningstider

Med over 6000 pumper i databasen er Wilo-Pumpebytte et effektivt verktøy ved bytte av pumper.

Ny pumpekatalog med Wilo pumper og tilbehør for systemer innenfor sirkulasjon, trykkøkning og avløp.

Vi søker tekniker innen pumper og ekspansjon, hvis dette er noe for deg så kontakt oss. Sjekk om du har de egenskapene vi søker

24.09.2013 |

Flamco Smart

Vi introduserer en etterlengtet nyhet

24.09.2013 |

Yonos Maxo

Nå er Yonos Maxo i Norge

18.09.2013 |

Wilo styrker teamet

Wilo har styrket kompetanse på salgsteamet inne

Torsdag 5.09 kan ventetid forekomme, og fredag 6.09 holdes det stengt på grunn av intern opplæring. Vi beklager så mye ulempene dette medfører. Men vi er mulig å nå på mail. wilo@wilo.no

04.03.2013 |

Pressemelding

Vi viser veien for deg. En ny logo med en frisk opptreden gir et sterkt løfte.

Produkter

Wilo-Stratos

> les mer

Wilo-Stratos PICO

> les mer

Wilo-Yonos PICO

> les mer

Wilo-Stratos GIGA

> les mer

Wilo-SiBoost Smart Helix Excel

> les mer

Kontakt oss

22 80 45 70

E wilo@wilo.no

Man - fre: 08.00 - 16.00

WILO Norge AS

Stålfjæra 15

0975 Oslo

Dele med andre